
Doğtaş, Suriye’deki İkinci Mağazasını Halep’te Açtı
Doğtaş, yurt dışındaki büyümesini yeni satış noktalarıyla sürdürüyor. Marka, Suriye’deki ikinci mağazasını Halep’in Yeni Halep bölgesinde hizmete açtı.
1.020 metrekarelik satış alanına sahip iki katlı yeni mağaza, aynı zamanda Doğanlar Mobilya Grubu’nun 707’nci satış noktası oldu.
Mobilya sektöründe yurt içi ve yurt dışındaki mağaza ağıyla faaliyet gösteren Doğtaş, uluslararası pazarlardaki varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Suriye’deki ikinci mağazasını Halep’te açan marka, yeni satış noktasıyla ürün ve koleksiyonlarını bölgedeki tüketicilerle buluşturuyor. Halep’in Yeni Halep bölgesinde konumlanan ve 1.020 metrekarelik satış alanına sahip olan iki katlı mağaza, Doğtaş’ın oturma odasından yemek ve yatak odasına uzanan farklı yaşam alanlarına yönelik koleksiyonlarını bir arada sunuyor. Yeni mağaza, Doğtaş’ın Suriye pazarındaki ikinci satış noktası olmasının yanı sıra Doğanlar Mobilya Grubu’nun dünya genelindeki 707’nci satış noktası olma özelliğini taşıyor.
Açılış, İş ve Kamu Dünyasından İsimleri Bir Araya Getirdi
Doğtaş’ın Halep’teki yeni showroomunun açılışı, bölgeden geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışa Suriye Arap Cumhuriyeti’nden devlet temsilcileri ve siyasetçilerin yanı sıra, tekstil ve inşaat sektörlerinden iş insanları ve sosyal medya içerik üreticileri katıldı. Yeni mağazanın açılışıyla Doğtaş, Suriye’deki tüketicilere daha geniş bir ürün seçkisiyle ulaşmayı ve bölgedeki marka varlığını güçlendirmeyi hedefliyor. Açılışa özel olarak mağazada belirlenen alışveriş tutarını karşılayan müşterilere yönelik bir çekiliş kampanyası da hayata geçirildi.
Farklı coğrafyalarda büyümesini sürdüren Doğtaş, yeni mağaza yatırımlarıyla Türk mobilya sektörünün tasarım ve üretim gücünü uluslararası pazarlara taşımaya devam ediyor. Halep mağazası da markanın bölgedeki erişimini artırırken, Suriye pazarındaki büyüme yolculuğunda yeni bir adım niteliği taşıyor. Doğtaş, önümüzdeki dönemde farklı pazarlardaki satış ağını geliştirmeye ve koleksiyonlarını dünya çapında duyurmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.