Meze ve Balık Anlayışına Yeni Bir Soluk Getirecek “Parla Marine”
Chef Murat Bozok Koordinatörlüğünde İstanbul’ un kalbinde yer alan Ataşehir Watergarden “Pasajdayız” da açıldı.
Rafine deniz ürünleri vaad eden, beklentileri birer müşteri gözüyle yorumlayıp tatbik eden, müşteri odaklı çözüm yollarını iyi tespit etmiş ve “İşte Bu dur” dedirtecek “PARLA MARINE”, “PASAJDAYIZ” da yeni bir anlayışla hizmete girdi.
Kurucuları Melih ODABAŞI, Hulusi TİRELİOĞLU ve Mehmet Can ARPACI ile birlikte Chef Murat Bozok koordinatörlüğünde balık severlere açılan “Parla Marine”, rafine zevkler yaşatacak özgün lezzetler sunarak, yeme, içme ve eğlenmeyi buluşturan güvenilir bir mekan mottosuyla yola çıktı. Meze-Balık ikilisini harmanlayan, spesiyal taze mezeleri ile ara sıcaklarını fantastik bir anlayışla sunan mekan, tecrübesini balık çeşitleri ile de konuşturacak.
“PASAJDAYIZ & PARLA MARINE” gerek işletme maliyetlerinin artması gerekse zorlu operasyonel koşullar nedeniyle, günümüz İstanbul balık restoranlarının ağırlıkla ithal ve çiftlik ürünleri tercih ettiği bir ortamda, yerli ve doğal yetişme ürünleri sunup işleyen, önce lezzet mottosunu benimsemiş, tamamen rafine bir damak kültürü sunan gerçek bir balık restoranı.
Yeşillikler içinde bahçesi de bulunan “Parla Marine”, sadece lezzetli deniz ürünleriyle değil, aynı zamanda misafirperverliği ve özenli hizmetiyle de ön plana çıkacak. Yerel lezzetleri yeniden yorumlayan Chef Murat Bozok koordinatörlüğündeki mönüde, mezeler, başlangıçlar, balık çeşitleri, ızgara çeşitleri ve tatlılar bulunuyor. Mekanın Şefleri Gültekin Kızılırmak, Erkan Karapınar ve Mehmet Odabaşı idaresindeki mekanın mönüsünde ki Kaya koruğu, Cibez, Labada gibi Ege otlarından çeşitlemelerle, Çıtır patetesli şakşuka, Şımarık, Pembe düşler, Torik füme ve Bombay pilaki gibi her daim taze mezelerle masaları şenlendiriyor. Gelen konukların damak tadına uygun Levrek ve Uskumru marin, “Parla Marine” mutfağından çıkmış lakerda ve birbirinden sofistike ara sıcaklar favori lezzetlerin arasına girecek. Balık mostrasındaki iddialı balık çeşitleri ve Paelle ise Parla Marine mutfağının lezzet duraklarındaki önemli Ana yemeklerinden olacak.
Alışılmışın dışında lezzetleri ile haftanın her günü saat 10.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet veren “Pasajdayız” “Parla Marine” özel lezzetlerle mekana gelen müşterilerini cam fanus misali harika bir sokakta, bahçesinde yeşillikler içinde ağırlayacak. Canlı müziğin olduğu akşamlarına olan yoğun talep dolayısıyla rezervasyon yaptırılması önerilir. Öğlen gelen konularına da hizmet veren mekan, Gecenin ilerleyen saatlerinde “PASAJDAYIZ “da canlı müziğe devam etmek isteyenler için de harika bir alternatif. Aslı Yörükoğlu ve Sera Ahbap organizasyonluğunda “Pasajdayız” a gelen konuklar hem mekanın sofistike lezzetleri ile yemeklerini yerken hem de Türkiye’nin önemli yıldızları ile müziğin doruklarını yaşayacaklar.
Pasajdayız (Parla Marıne, Küp Ocakbaşı, Nord Brasserıe) için www.pasajdayiz.com.tr, web adresinden, rezervasyon ve bilgi almak için 0530 6899800 no’lu telefondan iletişim sağlanıyor. İlave olarak pasajdayız hesabından sosyal medyada takip edilebilir. Canlı müziğin olduğu akşamlarda yoğun talep dolayısıyla rezervasyon yaptırılması önerilir.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.