30. Yılında Weltew Home’dan 3 Yeni Mağaza Yatırımı

Türk mobilya sektörünün köklü markalarından Weltew Home, 30 yıllık tecrübesiyle ulusal pazardaki büyüme yolculuğunu kararlılıkla sürdürüyor.

Ünye, Çarşamba ve Aksaray’da üç yeni konsept mağazasının açılışını yapan marka, yurt içindeki hizmet ağını daha da güçlendirdi.

Ulusal ve uluslararası mobilya pazarının önde gelen oyuncularından Weltew Home, büyüme stratejisi doğrultusunda mağazalaşma sürecine hız kesmeden devam ediyor. Yerel pazarlardaki varlığını artırma vizyonu doğrultusunda yatırımlarına yenilerini ekleyen marka, üç yeni şubesini hizmete açtı. Samsun Çarşamba mağazasının 18 Eylül’de kapılarını aralayan marka, 19 Eylül’de Ordu Ünye’de ve 3 Ekim’de Aksaray’da açılışlarını gerçekleştirdiği üç yeni lokasyonda tüketicilerle buluştu.

En Yeni Koleksiyonlarını Sergiliyor
Çarşamba’da 800 metrekare, Ünye’de 750 metrekare ve Aksaray’da 850 metrekarelik alan üzerine kurulan Weltew Home’un yeni mağazaları; evlilik setlerinden genç odalarına, yatak odalarından oturma gruplarına kadar ev yaşamına yönelik geniş bir ürün yelpazesini bir araya getiriyor. Ferah mağaza alanlarında ziyaretçilerini ağırlayan marka, 2026 koleksiyonlarını da tüketicilerin beğenisine sunuyor. Ahşabın doğal dokusunu yansıtan Legna, lüks detaylarıyla öne çıkan Assos, zarif tasarım çizgileriyle Perla, dinamik ve fonksiyonel yaklaşımıyla Viva, sofistike tarzıyla Bronza, traverten dokusundan ilham alan Traverta ve modüler tasarımıyla farklı kullanım ihtiyaçlarına yanıt veren Mood; yeni mağazalarda sergilenen dikkat çeken koleksiyonlar arasında yer alıyor. 

“Türkiye Genelinde Mağaza Ağımızı Genişletiyoruz”
Yeni mağaza açılışlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış & Pazarlama Direktörü Davut Bahri Balcı; “30. yılımızı geride bırakırken, büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Bu kapsamda Ünye, Çarşamba ve Aksaray’da hayata geçirdiğimiz 3 yeni konsept mağazamızı tüketicilerimizle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında mağaza ağımızı genişletirken; en yeni lansman koleksiyonlarımız, evlilik setlerimiz ve genç odalarımızla yaşam alanlarına değer katmayı sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde de yerel pazarlardaki varlığımızı artırarak yeni mağaza yatırımlarımızla büyüme yolculuğumuza devam edeceğiz” dedi.

Marka Dünyası Haberleri

Tavuk Dünyası’ndan Gebze’ye 20,5 Milyon Dolarlık Yatırım
Evidea, Samsun’daki İkinci Mağazasını Atakum’da Açıyor
ebebek, “ebebek Yeniden” hizmetini hayata geçirdi
Atasay’dan İstanbul’a Dört Yeni Mağaza
Evidea, 60. Mağazasını Adana Öğretmenler Bulvarı’nda Açtı!