Ahmet Özhan, Yeni Kitabını D&R Bağdat Caddesi’nde İmzalayacak

Türk tasavvuf müziğinin usta ismi Ahmet Özhan, yeni kitabı Ötekisiz Tek için imza günü ve söyleşi kapsamında 5 Nisan Pazar günü D&R Bağdat Caddesi mağazasında okurlarıyla bir araya gelecek.

Türkiye’nin en büyük kitap platformu D&R, imza günleri ve özel etkinliklerle okurları sevdikleri isimlerle buluşturmaya devam ediyor. Gelenekselleşen yazar-okur buluşmaları kapsamında D&R, bu kez Ahmet Özhan’ı ağırlıyor. Sanatçı, insanın içsel yolculuğunu ve “öteki” kavramı üzerinden birlik fikrini ele aldığı Ötekisiz Tek adlı yeni kitabını 5 Nisan Pazar günü saat 14:00’te D&R Bağdat Caddesi’nde okurları için imzalayacak.

Müzik kariyerinin yanı sıra düşünsel üretimleriyle de dikkat çeken Ahmet Özhan, etkinlik kapsamında gerçekleştireceği söyleşide kitabının arka planını, tasavvufi yaklaşımını ve insanın kendini keşif sürecine dair görüşlerini katılımcılarla paylaşacak.

“Ötekisiz Tek” hakkında: Ötekisiz Tek, insanın kendilik algısını, “ben” ve “öteki” ayrımı üzerinden sorgulayan; birlik, bütünlük ve hakikat kavramlarını tasavvufi bir perspektifle ele alan bir düşünce kitabıdır. Okuru içsel bir farkındalık yolculuğuna davet eden eser, bireyin kendi özüne yaklaşırken kurduğu ilişkileri yeniden anlamlandırmasına ışık tutuyor.

Kültür / Sanat / Festival Haberleri

ENKA Sanat’tan Klasik Müzik Severler İçin İki Özel Konser
Garou "The Best Of" Turnesiyle Türkiye'ye Geliyor
İstanbul’un Şarkıları AKM’de Hayat Buldu
7. İzmir Kitap Fuarı 17–26 Nisan’da Kültürpark’ta
İş Sanat’tan Çocuklar İçin Üç Yeni Kitap