Beymen Collection Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu Mirgün Cabas ile Buluştu

Modern ve her sezona damgasını vuran tasarımlarıyla Beymen Collection, 2024 Sonbahar Kış Koleksiyonu...

Modern ve her sezona damgasını vuran tasarımlarıyla Beymen Collection, 2024 Sonbahar Kış Koleksiyonu ve renkli seçkisi için gazeteci ve yazar Mirgün Cabas ile bir kez daha buluştu. Cabas’ın kamera karşısına geçtiği ve özel bir sezon kampanyası olarak öne çıkan koleksiyon şehirli görünümüyle göz dolduruyor.  
 
Stil sahiplerini şehre dönüş ritminde renkli bir dünyayı keşfe davet eden Beymen Collection 2024-25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu dingin renk geçişleri, yün ve kaşmir tasarımlarıyla Sonbahar’ın sakin ruhunu yansıtıyor. Geçmişe tatlı bir atıfta bulunan koleksiyon için gazeteci ve yazar Mirgün Cabas ile bir araya gelen Beymen Collection yeni sezonda şıklığın altın anahtarını veriyor. 
 
Sezonu altı farklı renk grubuyla karşılayan Beymen Collection; zamansız stilin olmazsa olmaz renk paletlerini büyük uyumla buluşturuyor. Lacivert rengin başrolde olduğu kampanyada kahverengi, kırmızı, antrasit, pembe gibi renkler de öne çıkıyor. 
 
Açık mavi, bej, gri ve ekrularla aydınlık bir his veren; lacivert, yeşil ve tütün rengi farklı kombinasyonlarla moda ve stil tutkunlarına alternatifler sunan Beymen Collection iddiasını zengin renk paleti ve ürün çeşitliliğiyle koruyor. Hafif dolgulu kapitoneli montlar ve havalı deri dış giyim parçaları, basic trikolar ve serin tuşeli yünlü trikolar ile birlikte erkeklerin gardırobu tamamlanıyor. 
 
Sonbaharın geleneksel dokularını sezon trendleriyle birleştiren Beymen Collection 2024-25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, rengarenk seçkisiyle Beymen’lerde ve Beymen.com’da keşfedilebilir.

Moda / Trend Haberleri

NetWork ile Şehirden Plaja Yaz Stilleri
Victorıa’s Secret Türkiye, En Yeni Konseptli Mağazasını İstanbul’da Açtı
NetWork’te %50’ye Varana Ek Yaz İndirimleri Başladı!
Plaj Şıklığına Vakko Mare Dokunuşu
H&M, Yaz 2024 Koleksiyonunda Cesaret ile Özgüveni Sade Tasarımlarla Birleştiriyor