Cumhuriyet coşkusu Espark AVM’de yaşanır!

Eskişehir’in buluşma noktası Espark AVM, Cumhuriyet’in 101’inci yılında çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamındaki ücretsiz etkinlikler, gezici bando, yaylı çalgılar ve bale gösterileriyle tüm ziyaretçileri Cumhuriyet ruhuyla kucaklayacak!  

25 yıla yaklaşan tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün lider firmalarından ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark AVM, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyor. 

Her yıl olduğu gibi Cumhuriyet’in 101’inci yılında da ziyaretçilerini coşku dolu gösterilerle kucaklayacak olan Espark, -1’inci kattaki etkinliklerde tüm misafirlerini ücretsiz olarak ağırlayacak. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 15.00 – 15.50 arasında yapılacak bando gösterisi, yediden yetmişe herkese Cumhuriyet mirasını korumak, yaşatmak ve geleceğe taşımanın gururunu hissettirecek. Saat 16.00 – 16.50 arasındaki yaylı çalgılar orkestrası ise müziğin çok sesli ve evrensel diliyle etkinliklere değer katacak. Ziyaretçiler orkestraya eşlik eden bale dansıyla Cumhuriyet ruhunu eşsiz bir deneyimle yaşayacak.  

Espark AVM, yediden yetmişe herkesi 29 Ekim Salı günü bayraklarla, neşe içinde kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı coşkusuna davet ediyor!

AVM Haberleri

Meydan24 Alışveriş ve Yaşam Merkezi 1 Kasım’da Açılıyor
Marmara Park AVM, “Bronz Stevie Ödülü” nü Kazandı
Palladium AVM’de Meksika Açmazı ve Barabar sahnede, minikler neşeli etkinliklerde!
İstanbul'un göbeğindeki dev AVM kapandı!
Van Mall AVM’deki dükkan ve otopark satışa çıkarılıyor