Denizle iç içe bir alışveriş deneyimi: Beymen Aqua Florya yenilendi

Yenilenerek büyüyen Beymen Aqua Florya, ilhamını doğadan ve denizden alan yeni tasarımı ve Beymen ayrıcalığını taşıyan geniş ürün seçkisiyle misafirlerini karşılıyor.

Türkiye’nin lüks moda ve yaşam stili destinasyonu Beymen, moda severleri dünyanın en iyi markaları ve modayla buluşturmaya devam ediyor. İstanbul’un sevilen alışveriş duraklarından Aqua Florya AVM içinde bulunan Beymen Aqua Florya, yepyeni görünümü ve Beymen ayrıcalığıyla müşterilerle buluşan zengin ürün seçkisiyle hizmet veriyor. 
 
Mağaza alanı 1.875 metrekareden 2.469 metrekareye çıkan Beymen Aqua Floya’nın tasarımı, İngiliz mimarlık ofisi Universal Design Studio tarafından tamamlandı. Tüm mağazayı kapsayan renovasyon sonucunda kadın giyim alanının bir kısmı yeni bir görünüme kavuşurken; kadın ayakkabı, çanta, kozmetik, mücevher ve gözlük alanları baştan sona değişim geçirerek yenilendi. 
 
Beymen Aqua Florya’nın tasarımında, deniz kıyısında yer alan AVM’nin denizle olan bağından ilham alındı. Deniz görünümünü öne çıkaran yeni bir tasarıma kavuşan mağazanın genişletilen alanını kaplayan halı tasarımı doğadan ve denizden esinlenirken, mekânın aydınlatmasıyla da fark yaratıyor. Bir sahil semti olan Florya’nın mavi ve yeşilinden ilham alan, dalga formundaki avize mağazanın yeni tasarım anlayışını tamamlıyor. Özellikle kadın giyim alanının denizle olan iletişiminin güçlenmesi ve kadın ayakkabı reyonunun yüzde 80 oranında genişleyerek dünya modasına yön veren yeni ve ikonik koleksiyonlarla zenginleşmesi, yenilenmenin en öne çıkan detayları arasında yer alıyor.
 
Dünyanın en iyi moda markalarının ikonik tasarımlarını ve Beymen markalarının en yeni koleksiyonlarını bulabileceğiniz Beymen Aqua Florya, ürün ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilere benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Modadan kozmetiğe geniş bir seçki sunan Beymen Aqua Florya, Türkiye’de sadece Beymen’lerde satılan çok özel markalara da ev sahipliği yapıyor. Mağazanın tamamen yenilenen ve genişleyen, 220 metrekarelik kozmetik alanı, geniş ürün yelpazesi ve yeni kozmetik bakım odası ile hizmet veriyor. 
 
Beymen Aqua Florya, yepyeni bir alışveriş deneyimi için moda severleri bekliyor.

Şirket Haberleri Haberleri

Evidea’nın, Ankara’daki 6. Mağazası Podium AVM’de Açıldı!
Evidea Yönetim Kadrosunu Üç Yeni İsimle Güçlendirdi!
Derimod Club 10. yılını katlanan indirimlerle kutluyor!
“Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” Belirlendi
Dünyanın en çok ödüllü güzellik markası ziyaretçilerini bekliyor!