Evidea Yönetim Kadrosunu Üç Yeni İsimle Güçlendirdi!

Ev yaşam sektöründe faaliyet gösteren ve perakende mağaza zincirleriyle büyümesini sürdüren lider markalardan olan Evidea, yönetim kadrosunu sektörün deneyimli ve başarılı isimleriyle güçlendirmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda yapılan üç yeni atamayla, Mağaza Operasyon Direktörü Cüneyt Akar, Ev Tekstili Ticaret Direktörü Merve Nur Yeşiltaş ve Ticaret Direktörü Yasemin Tanrıkulu Aytı Evidea'nın üst düzey yönetim ekibine katıldı. Bu üç isim, markanın büyüme stratejilerine yenilikçi ve vizyoner katkılar sunarak Evidea'nın geleceğini şekillendirmekte rol oynayacak.

Cüneyt Akar – Mağaza Operasyon Direktörü
Perakende sektöründeki 20 yılı aşkın tecrübesiyle dikkat çeken Cüneyt Akar, Evidea’da mağazacılık satış ve operasyonlarından sorumlu direktör olarak görev alacak. Eskişehir Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Akar, İstanbul Üniversitesi'nde Pazarlama alanında yüksek lisans yaparak eğitimini tamamladı. Adidas, Converse, Columbia, Loft, Doğtaş & Kelebek gibi markalarda perakende ve satış alanında yöneticilik ve direktörlük yaptı. Son olarak, Trion Home Kosova’da Perakende Yönetim Danışmanlığı yapan Cüneyt Akar; yenilikçi, vizyoner ve başarı odaklı yaklaşımlarıyla Evidea’ya değer katmayı hedeflerken, mağazacılık ve satış operasyonlarına getireceği verimlilik ve müşteri deneyimindeki iyileştirmelerle Evidea'nın hedeflerine ulaşmasında kritik rol oynayacak.

Merve Nur Yeşiltaş – Ev Tekstili Ticaret Direktörü
Ev tekstili alanında uzmanlaşmış olan Merve Nur Yeşiltaş, Ev Tekstili Ticaret Direktörü olarak Evidea’ya katıldı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu olan Yeşiltaş, İstanbul Moda Akademisi’nde eğitimini sürdürdü. Kariyerine Erdemoğlu Holding ve Sesli Tekstil gibi sektörün önde gelen firmalarında başlayan Yeşiltaş, Bella Maison ve English Home markalarında çalıştı. Son olarak House of Moods (HYS Köroğlu) bünyesinde grup kategori yöneticisi olarak görev yaptı. Ev tekstili alanındaki bilgi ve deneyimlerini Evidea’nın büyüme hedefleri için kullanacak olan Yeşiltaş, sektördeki trendleri yakından takip ederek, kreatif bakış açısı ve stratejik yaklaşımlarıyla markaya rekabet avantajı kazandırmayı hedefliyor. Ayrıca, Evidea’nın ürün yelpazesinde yenilikler yapmayı ve müşterileri heyecanlandırmayı hedefliyor.

Yasemin Tanrıkulu Aytı – Ticaret Direktörü
Perakende ve e-ticaret sektöründeki geniş deneyimiyle Yasemin Tanrıkulu Aytı, Ticaret Direktörü olarak Evidea’ya katıldı. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi mezunu olan Aytı, Metro Cash & Carry Türkiye, Hepsiburada.com, Turkcell ve Bim gibi büyük şirketlerde önemli ticari görevlerde bulundu. Aytı, ticaret stratejilerindeki yenilikçi bakış açısı ve güçlü analitik yetenekleriyle Evidea'nın ticari süreçlerini optimize ederek büyümeyi hızlandıracak. Sektördeki geniş deneyimi, Evidea'nın başarı hedeflerine önemli katkılar sağlayacak. Aytı Evidea’da şu kategorilere liderlik edecek: Mutfak, elektrikli ev aletleri, ev dekorasyon, banyo, ev-yaşam, aydınlatma, tamamlayıcı mobilya.

Bu yeni atamalarla birlikte Evidea, perakende sektöründeki büyümesini sürdürüyor ve geleceğe yönelik iddialı hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.

Şirket Haberleri Haberleri

Evidea’nın, Ankara’daki 6. Mağazası Podium AVM’de Açıldı!
Derimod Club 10. yılını katlanan indirimlerle kutluyor!
“Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” Belirlendi
Dünyanın en çok ödüllü güzellik markası ziyaretçilerini bekliyor!
Denizle iç içe bir alışveriş deneyimi: Beymen Aqua Florya yenilendi