Gün Boyu Kahvaltının Tadı Sabrosa’da  

Boğaz’ın eşsiz manzarası, açık büfede özel seçenekleri ve ambiyansıyla şehrin en sevilen restoranlarından Swissôtel Sabrosa, imza lezzetlerle Eylül itibariyle brunch’larına yeniden başlıyor. 

Eylül ayının gelmesiyle birlikte şehre dönüş ve şehirdeki sevilen aktivitelere yeniden başlama rutini de geri döndü! 
 
Boğaziçi’nin kalbinde yer alan Swissôtel Sabrosa’da her pazar 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşen ve İstanbullular için bir efsane olan brunch’lar 15 Eylül Pazar itibariyle yeniden başlıyor. 
 
Türk damak tadına uygun olarak hazırlanmış geleneksel lezzetlerin yanı sıra kahvaltılıklar, sokak lezzetleri, damaklarda iz bırakan tacos, sushi kokoreç, tantuni, ceviche, deniz mahsulleri ve dönerin yer aldığı menüde; tatlı severler için açık büfe olarak zengin bir tatlı menüsü ve aynı zamanda tüm konuklara 1 kadeh şampanya ikramı bulunuyor.
 
Bu sene ayrıca corner’ların olacağı Sabrosa Brunch’ta; Swissôtel’in beğenilen restoranları Chalet, Madhu’s ve 16 Roof’un çok beğenilen imza lezzetleri yanı sıra Fransız ve İtalyan mutfağının eşsiz seçenekleri geleneksel Türk mutfağının harmonisiyle buluşacak. Taze el yapımı makarna köşesi özel bir ilgiyi hak ederken Swissôtel’in tadına doyulmaz el yapımı çikolataları LURE’un da bir köşesi bulunuyor. 
 
Açık büfe lezzetlere canlı müziğin eşlik ettiği ve 5 duyuya hitap eden brunch keyfinde muhteşem İstanbul manzarasını seyredin, her öğünün tadını çıkarın ve Swissôtel The Bosphorus'un keyfini aynı anda yaşayın!
 
Sabrosa’da Çocuklar da Unutulmuyor!
Keyifle geçecek Pazar kahvaltısında minikler de unutulmuyor ve Gymboree ile eğlenceli saatler geçiriyor.  Sabrosa’nın yanında yer alan restorana ait çocuk odasında 3-6 yaş çocuklar Gymboree ile eğlenceli aktivitelerle vakit geçirirken aynı odada yer alan ‘Çocuk Büfesinde’ sunulan seçeneklerle kahvaltılarını yapıyorlar. 

Yeme - İçme Haberleri

Doyuyo Kızarmış Tavuk Tüketim Alışkanlıkları Araştırması’nın sonuçlarını açıkladı
Dürümle İstanbul Olivium AVM’de yeni restoranını açtı
Burger King Tunceli’de İlk Restoranını Açtı
Yediden Restaurant ile eşsiz bir lezzet turu
Vegan porsiyon tüketimi 2023’te yüzde 67 arttı