Head Chef Serhat Eliçora ve ekibinin özenle hazırladığı yeni menü, mevsimin en taze ve lezzetli ürünlerinden ilham alıyor. Her tabakta şeflerin sanatıyla buluşan özel tarifler, yazın ferahlatıcı ruhunu yansıtarak damaklarda iz bırakıyor.
Yaza özel hazırlanan yeni menüde; mevsimin taze ürünleriyle hazırlanan yaratıcı başlangıçlar, deniz mahsulleriyle zenginleştirilmiş ara sıcaklar, et ve balık temelli ana yemekler ile modern dokunuşlarla sunulan tatlılar öne çıkıyor. Menüye eklenen yeni yaz lezzetleri, Akdeniz’in ferah aromalarını, İtalyan ve Uzak Doğu mutfaklarının rafine tatlarını, Türk mutfağının geleneksel çizgileriyle buluşturuyor.
Taş fırından çıkan özel flatbread çeşitleri ve özgün mezeleriyle Izaka Terrace, paylaşmaya uygun, zengin tatlar sunuyor. Burrata, kokoreç, füme somon ve trüf dokunuşlu gibi farklı içeriklerle hazırlanan flatbread'ler; modern yorumlu mezelerle sofraları tamamlıyor.
Restoran, bar ve lounge olarak hizmet veren Izaka Terrace, haftanın 7 günü 12.00-23.30 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Her akşam dj performansına ve yaz boyunca her çarşamba, cuma ve cumartesi akşamı 18.00-02.00 saatleri arasında Sunset Groove konsepti ile yerli ve yabancı dj performanslarına da ev sahipliği yapıyor.
Izaka Terrace, yaz mevsiminin tazeleyici tatlarına ve her damağa hitap edecek dünya lezzetlerinin seçkin versiyonlarının yer aldığı menüsüyle lezzeti ve kaliteyi bir arada arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor.