Marmara Park AVM, Haluk Levent konserinde yaklaşık 13 bin kişiyi ağırladı!

Marmara Park AVM, 12'nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleşen Haluk Levent konserinde yaklaşık 13 bin kişiyi ağırladı.

14 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen halk konseri finalinde, Marmara Park AVM Müdürü Sayın Selma Birinci Ahbap Derneği adına yapılan bağış sertifikasını ünlü sanatçıya sahnede takdim etti. 


Türkiye’nin en sevilen rock sanatçısı Haluk Levent, 14 Eylül'de Marmara Park AVM’de Zeynep Rana Aybar organizasyonu ile düzenlenen ücretsiz halk konserinde sahne aldı. Marmara Park’ın 12'nci yıl kutlamaları çerçevesinde, alışveriş merkezinin üçüncü kat açık etkinlik alanında gerçekleşen konser, Haluk Levent hayranlarından yoğun ilgi gördü. 


Yaklaşık 13 bin kişinin izlediği halk konserinde sanatçıya  dokuz kişilik orkestrası eşlik etti.  Haluk Levent sahne performansı boyunca pek çok sevilen şarkısını seslendirdi. Konserini "İzmir Marşı" ile tamamlayan Levent'e dinleyiciler hem şarkıları söyleyerek hem de danslarıyla coşkuyla eşlik etti. Haluk Levent’in “Elfida” şarkısını yazdığı Elifda Beyzanur’un babası da konseri izlemeye gelenler arasındaydı. Elifda’nın babasının konser öncesi Haluk Levent ile bir araya geldiği gecede duygusal anlar da yaşandı. 

Konser finalinde, Marmara Park AVM Müdürü Selma Birinci sanatçıya çiçek yerine Haluk Levent tarafından kurulan Ahbap Derneği adına yapılan bağış sertifikasını takdim etti.

Kültür / Sanat Haberleri

Ünlü şarkıcı Fedon, ''Mini Watercar'' tasarımlı teknesiyle görüntülendi
Altın Portakal'ın Ulusal Yarışma Filmleri belli oldu
'0000 Kilometre'de çekimler tamamlandı!
Enuygun, vizesiz gidilebilecek uygun fiyatlı ülkeleri derledi
Black Pumas Zorlu PSM’yi Renklendirdi!