Marmara Park AVM’de Ulaş Şentürk ile Oyuncaklar Kadraja Alınıyor

Çocuklar için eğlenmeyi ve öğrenmeyi bir araya getiren etkinliklerle keyifli dakikalar...

Çocuklar için eğlenmeyi ve öğrenmeyi bir araya getiren etkinliklerle keyifli dakikalar sunan Marmara Park AVM, 5 Nisan Cuma günü fotoğraf sanatçısı Ulaş Şentürk ile birlikte düzenlenecek Oyuncak Fotoğrafçılığı Atölyesine ev sahipliği yapıyor. 

Akıllı telefon kullanımını hobiye dönüştürmek amacıyla hayata geçirilen Toys of Norton ile Oyuncak Fotoğrafçılığı Atölyesi, çocuklara yaratıcılıklarını geliştirme ve fotoğraf çekim tekniklerini keşfetme fırsatı sunuyor.

8- 13 yaş aralığındaki çocuklara özel olarak gerçekleştirilecek atölye, Marmara Park AVM’nin zemin katında bulunan etkinlik alanında düzenlenecek. 5 Nisan Cuma günü 15.00 ve 17.00 saatlerinde iki farklı seans halinde gerçekleşecek etkinlikte, her seansta 10 çocuk kontenjanı bulunuyor. 

Katılım için başvurular Marmara Park AVM danışma noktasından yapılabilecek.

AVM Haberleri

İstanbul Cevahir’e Dört Prestijli Ödül Birden 
Aksiyon Parkuru Heyecanı M1 Konya AVM’de Devam Ediyor
İnegöl AVM’NİN Gelenekten Geleceğe Projesine Ödül  
İstanbul Cevahir, 20. yılını kutluyor
AVM Metrekare Verimlilik Endeksi nominal olarak arttı