Rafine deniz ürünleri vaad eden, beklentileri birer müşteri gözüyle yorumlayıp tatbik eden, müşteri odaklı çözüm yollarını iyi tespit etmiş ve “İşte Bu dur” dedirtecek “PARLA MARINE”, “PASAJDAYIZ” da yeni bir anlayışla hizmete girdi.
Kurucuları Melih ODABAŞI, Hulusi TİRELİOĞLU ve Mehmet Can ARPACI ile birlikte Chef Murat Bozok koordinatörlüğünde balık severlere açılan “Parla Marine”, rafine zevkler yaşatacak özgün lezzetler sunarak, yeme, içme ve eğlenmeyi buluşturan güvenilir bir mekan mottosuyla yola çıktı. Meze-Balık ikilisini harmanlayan, spesiyal taze mezeleri ile ara sıcaklarını fantastik bir anlayışla sunan mekan, tecrübesini balık çeşitleri ile de konuşturacak.
“PASAJDAYIZ & PARLA MARINE” gerek işletme maliyetlerinin artması gerekse zorlu operasyonel koşullar nedeniyle, günümüz İstanbul balık restoranlarının ağırlıkla ithal ve çiftlik ürünleri tercih ettiği bir ortamda, yerli ve doğal yetişme ürünleri sunup işleyen, önce lezzet mottosunu benimsemiş, tamamen rafine bir damak kültürü sunan gerçek bir balık restoranı.
Alışılmışın dışında lezzetleri ile haftanın her günü saat 10.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet veren “Pasajdayız” “Parla Marine” özel lezzetlerle mekana gelen müşterilerini cam fanus misali harika bir sokakta, bahçesinde yeşillikler içinde ağırlayacak. Canlı müziğin olduğu akşamlarına olan yoğun talep dolayısıyla rezervasyon yaptırılması önerilir. Öğlen gelen konularına da hizmet veren mekan, Gecenin ilerleyen saatlerinde “PASAJDAYIZ “da canlı müziğe devam etmek isteyenler için de harika bir alternatif. Aslı Yörükoğlu ve Sera Ahbap organizasyonluğunda “Pasajdayız” a gelen konuklar hem mekanın sofistike lezzetleri ile yemeklerini yerken hem de Türkiye’nin önemli yıldızları ile müziğin doruklarını yaşayacaklar.
Pasajdayız (Parla Marıne, Küp Ocakbaşı, Nord Brasserıe) için www.pasajdayiz.com.tr, web adresinden, rezervasyon ve bilgi almak için 0530 6899800 no’lu telefondan iletişim sağlanıyor. İlave olarak pasajdayız hesabından sosyal medyada takip edilebilir. Canlı müziğin olduğu akşamlarda yoğun talep dolayısıyla rezervasyon yaptırılması önerilir.