PİDEM’in ‘Yiyenim’ kampanyasına dört ödül birden!

Türkiye’nin en büyük ve en yaygın pide zinciri PİDEM, 2024 yılında hayata geçirdiği ‘Yiyenim’ kampanyasıyla pazarlama ve iletişim sektörünün en prestijli ödüllerinden Kristal Elma’da dört ödüle layık görüldü.

2010 yılından bugüne aynı tazelik ve kaliteyle lezzet yolculuğunu sürdüren PİDEM, 2024 yılındaki ‘Yiyenim’ kampanyasıyla pazarlama iletişimi ve reklam dünyasının prestijli organizasyonu Kristal Elma Ödülleri’nde dört ödülün sahibi oldu. PİDEM’in ‘Yiyenim’ kampanyası; entegre kampanyalar-sektörel kategoriler ana bölümünün “Çoklu Perakende ve Pazar Yeri” kategorisinde büyük ödüle, film ana bölümünün “Online Film” kategorisinde kristal elmaya layık görüldü. Kampanya; medya ana bölümünün “Medyanın Entegre Kullanımı” kategorisinde bronz, tasarım ana bölümünün “Fotoğraf” kategorisinde ise gümüş ödül kazandı.

Kristal Elma ödül töreninde dört ödüle birden layık görülen PİDEM’in ‘Yiyenim’ kampanyası, TV, radyo, açık hava ve dijital mecralarda yayınlanmıştı. ‘Yiyenim’ kampanyası yakın zamanda pazarlama iletişimi ve reklam dünyasının prestijli organizasyonlarından Brandverse Awards ve Effie Ödülleri’nde de altın ödülün sahibi olmuştu.

‘Yiyenim’ relansman kampanyasının gördüğü ilgiden mutluluk duyduklarını belirten HD Holding CMO’su Nejat Çifçi, “Yiyenim hem hedef kitlesinden hem pazarlama ve iletişim otoritelerinden aldığı olumlu geri dönüşlerle bizi gururlandırmaya devam ediyor. Pideyi daha geniş tüketici gruplarıyla buluşturmayı ve bu ulusal lezzeti herkesin tatmasını isteyen bir marka olarak, geleneksel pideyi lezzetinden ödün vermeden havalı bir hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yiyenim’ reklam filmini izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Yeme - İçme Haberleri

Doyuyo Kızarmış Tavuk Tüketim Alışkanlıkları Araştırması’nın sonuçlarını açıkladı
Gün Boyu Kahvaltının Tadı Sabrosa’da  
Dürümle İstanbul Olivium AVM’de yeni restoranını açtı
Burger King Tunceli’de İlk Restoranını Açtı
Yediden Restaurant ile eşsiz bir lezzet turu