Kendine özgü kıvamı ve hafifliğiyle damaklarda iz bırakan tatların 218 yıllık yolculuğu hafızalarda da unutulmaz izler bırakıyor.
Şekerci Cafer Erol, ustalığını konuşturduğu geleneksel sütlü tatlılarıyla yaz mevsimini adeta bir şölenle karşılıyor. Geleneksel tarifleri modern dokunuşlarla zenginleştirdiği sütlü tatlılarıyla yaz sofralarını hafifleten serinliklerle süslüyor.
Geleneksel yöntemler, doğal malzemeler ve modern dokunuşlarla hazırlanan Şekerci Cafer Erol sütlü tatlıları lezzeti ve zarafetiyle yaz sofralarının neşeli sohbetlerine eşlik ediyor.
1807’den 2025’e Dünden Bugüne Gelenekselden Moderne Lezzetli Bir Yolculuk
Karamelize şekeri ve manda sütünün lezzetiyle öne çıkan manda sütlü kazandibi yaz sofralarında sade dondurma ile buluşuyor. Benzersiz dokusuyla tadı damaklarda kalan tavuk göğsü, doğallığıyla dikkat çeken fırında sütlaç, yoğun kıvamıyla göz dolduran incirli muhallebi ve lezzetiyle olduğu kadar mis kokusuyla da akıl çelen damla sakızlı muhallebi açık hava sofralarının coşkusuna lezzetle eşlik ediyor.
Günün her saatinde kahvenizin, çayınızın yanında tercih edebileceğiniz bu hafif ve leziz tatlılar yaz davetlerinde listelerin hoş ve zarif seçenekleri arasında yer almaya devam ediyor.
Şekerci Cafer Erol kuşaktan kuşağa aktardığı tarifleri, geleneksel yöntemleri ve modern dokunuşlarıyla geçmişi ve bugünü bir arada yaşatıyor.