Tchibo 54'üncü mağazasını İzmir'e açtı

Mağazacılık ve kahve alanındaki yatırımlarıyla büyümeyi sürdüren Tchibo, İzmir’deki dördüncü mağazasını MaviBahçe AVM’de açarak Türkiye genelinde 54 mağazaya ulaştı.

İzmir’in sosyal ve kültürel hayatının önemli merkezlerinden birinde konumlanan Tchibo mağazası, hem gerçek kahve deneyimi yaşamak isteyenlerin lezzet durağı hem de haftalık olarak yenilenen temalarıyla keyifli alışverişin adresi olmaya hazır. 

Benzersiz iş modeliyle sektörde fark yaratan Tchibo, mağaza yatırımlarıyla Türkiye’deki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. İzmirliler tarafından büyük ilgi gören Tchibo, 4. mağazasını şehrin en sevilen AVM’lerinden biri olan MaviBahçe’de açtı. 

Kahve keyfini merkezine alan şık ve konforlu dekorasyonuyla dikkat çeken yeni Tchibo mağazası, açık ve kapalı geniş oturma alanlarıyla hem kafe hem de çalışma ortamı sunuyor. Kahveseverleri gerçek kahve deneyimiyle buluşturmanın yanı sıra seyahat, spor, ev ve yaşam gibi sürekli yenilenen temalarındaki geniş ürün yelpazesiyle misafirlerinin her istek ile ihtiyacına cevap vermeye hazır.

Tchibo hakkındaBenzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 13 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.

Şirket Haberleri Haberleri

Yerel Üreticilerin Sürdürülebilir Yılbaşı Hediye Keseleri Good4Trust.org'da!
Dünya çapında Türkiye’deki en iyi ikinci otel oldu
Evidea’nın, Ankara’daki 6. Mağazası Podium AVM’de Açıldı!
Evidea Yönetim Kadrosunu Üç Yeni İsimle Güçlendirdi!
Derimod Club 10. yılını katlanan indirimlerle kutluyor!