Vakko Erkek 24-25 Sonbahar/Kış Sezonu

Vakko Erkek, rafine lüks anlayışını en yeni koleksiyonuyla bir kez daha gözler önüne seriyor. Vakko 24-25 Sonbahar/Kış koleksiyonu Vakko erkeğini stil sahibi bir görünüme davet ediyor. 

Vakko, erkek moda dünyasında giderek daha fazla öne çıkan rahatlık trendine 24-25 Sonbahar/Kış koleksiyonunda güçlü bir şekilde yer veriyor. Sessiz lüks anlayışını bir kez daha zirveye taşıyan Vakko’nun, daimî şıklık, elegantlık ve rahatlık ana temalarıyla harmanlanan yeni koleksiyonu Vakko erkeğinin beğenisine sunuluyor.
 
Bol kesimli, modeline göre daralan ve rahatlığı ön planda tutan çift pilili ya da ipli/jarse pantolonlar, koleksiyonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Dünyanın hızla değişen moda trendleri içinde, geçtiğimiz yaz ve kış sezonlarında temelleri atılan bu akım hem fast fashion hem de lüks moda dünyasında etkisini sürdürüyor.
 
Vakko Erkek 24-25 Sonbahar/Kış koleksiyonunda, şıklığı ve konforu ön planda tutan detaylar dikkat çekiyor. Lüks kumaşlarla yeniden yorumlanan shirt jacket (yeni ceket), modern çizgilerle harmanlanan büyük paltolar ve kaba tabanlı ayakkabılar, bu sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Özellikle kruvaze palto, geçmişin zarif dokunuşlarıyla yenilenen tasarımıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonu tamamlayan kaba tabanlı ve burunlu loafer'lar, Vakko erkeğinin imza niteliğindeki zarafetini bir kez daha ortaya koyuyor.
 
Renk paletinde, mavi, lacivert, beyaz, bej ve toprak tonlarının gücü, sezona damgasını vuruyor. Yeni dokuma teknikleriyle harmanlanan renkler, özel kumaşlarla birleşerek benzersiz bir estetik sunuyor. Vakko erkeğinin zamansız klasikleri olan kravat, ceket, takım elbise ve mendil gibi parçalar ise bu sezon da koleksiyonun temel taşlarını oluşturmaya devam ediyor.
 
Vakko Erkek 24-25 Sonbahar/Kış koleksiyonu, tüm Vakko mağazalarında ve Vakko Online Shop’ta modaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Moda / Trend Haberleri

Beymen Collection Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu Mirgün Cabas ile Buluştu
NetWork ile Şehirden Plaja Yaz Stilleri
Victorıa’s Secret Türkiye, En Yeni Konseptli Mağazasını İstanbul’da Açtı
NetWork’te %50’ye Varana Ek Yaz İndirimleri Başladı!
Plaj Şıklığına Vakko Mare Dokunuşu