Yaz mevsiminin vazgeçilmezi beyaz sneakerlar IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en trend modellerinin yer aldığı IN STREET, beyaz sneaker koleksiyonuyla...

Dünyaca ünlü markaların en trend modellerinin yer aldığı IN STREET, beyaz sneaker koleksiyonuyla hem sportif hem de casual kombinlerin en dinamik parçası oluyor. Kadın, erkek ve çocukların yaz kombinlerinin en tarz tamamlayıcısı olacak modeller IN STREET’te sizleri bekliyor!
 
Dünyaca ünlü global markaların en trend modellerinin bir araya geldiği IN STREET, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yer alan beyaz sneaker modelleriyle göz dolduruyor. 
 
Gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelen sneakerlar, yazın favori renklerinden beyaz öncülüğünde en rahat tarzı yakalamanız için yardımınıza koşuyor. Sportif tarzlara şıklık katan beyaz sneakerlar, dünyaca ünlü spor markalarının klasikleşmiş modellerinden son trendlerine kadar her çeşit sneakerla kadın, erkek ve çocukların radarına takılıyor.  Her kombinin tamamlayıcısı olma özelliği ile ön plana çıkan beyaz sneakerlar renkli şerit ve kalın taban detaylarıyla harmanlanarak dikkatleri adımlara çekiyor. Kadın, erkek ve çocukların adımlarının en konforlu eşlikçisi olacak modeller IN STREET’te sizleri bekliyor!
 
Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabıları bir arada bulabileceğiniz IN STREET mağazalarında; Kinetix, Skechers, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi, Converse, Vans, Lotto ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor.

Marka Dünyası Haberleri

TAG HEUER Yeni Modelleriyle Cesur Adımlar Atıyor
Samsung Galaxy Z serisine özel bir etkinlik düzenliyor
Mavi, ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı
Taklit ürünlerin mağazasıda açıldı
Yaz Modasına Eşlik Eden Sandalet ve Terlikler Skechers’ta