1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Danone, Türkiye’deki Su ve İçecek İşini Devrediyor
Danone, Türkiye’deki Su ve İçecek İşini Devrediyor

Danone, Türkiye’deki Su ve İçecek İşini Devrediyor

Danone Türkiye, Danone’nin Türkiye’deki su ve içecek işini Ceylan İşletme ve Yatırım A.Ş’ye devretmek üzere bağlayıcı bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

A+A-

Bu işlem, Sırma, Hayat ve Akmina markalarını Ceylan İşletme ve Yatırım A.Ş’nin köklü su ve içecek markası Ceysu ile aynı portföyde buluşturacak.

Danone Türkiye hızla büyüyen Sütlü ve Bitki Bazlı Ürünler, Anne & Bebek Beslenmesi ve Medikal Beslenme alanlarına odaklanmaya ve mümkün olan en fazla sayıda insana gıda yoluyla sağlık ulaştırma misyonuyla Türkiye’de değer yaratmaya devam edecek.  

İlgili hisse devri işlemi, Rekabet Kurumu’nun onayı da dahil olmak üzere gerekli kapanış koşullarının yerine getirilmesine tabii olup, işlemin 2027 yılının ilk yarısında tamamlanması beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.